REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vaječná pomazánka se šlehačkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vejce uvařená natvrdo, nakrájená nadrobno, smíchaná s cibulí, sladkokyselou okurkou, majonézou, ušlehanou šlehačkou a dalšími ingrediencemi.


Ingredience:
100 gmajonézy
1 dlšlehačky
4 ksvejce uvařená natvrdo
2 kssladkokyselé okurky
1 kscibule
citronová šťáva
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Vejce, okurky a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno
2. Přidáme majonézu, osolíme, dochutíme pepřem a citrónovou šťávou
3. Vše promícháme a nakonec do pomazánky vmícháme ušlehanou šlehačku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy