REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

V celku pečená rajčata

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rajčata upečená v celku v troubě, potíraná olejem ochuceným kořením a bylinkami.


Ingredience:
6-8 ksrajčat
1,5 dclrostlinného oleje
1 lžičkaprovensálského koření
1/2 lžičkypepře
1/2 lžičkyvegety
sůl

Postup:

1. Důkladně omytá a osušená rajčata necháme v celku, velká rozpůlíme a naskládám na plech
2. V hrníčku smícháme olej, vegetu, provensálské koření a pepř, mírně osolíme
3. Rajčata pečeme v troubě vyhřáté na 170-180 °C, asi 50 minut, chvilku můžeme zapnout i spirálku grilu, občas je potíráme ochuceným olejem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy