REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

V alobalu grilovaný pstruh se zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

S bylinkami, máslem a zeleninou grilovaní pstruzi, zabalení v alobalu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksstředně velcí pstruzi
8 ksnových brambor
6 ksředkviček
4 ksmenší mrkve i s částí natě
4 ksplátky másla
1 kscitrónu
směs čerstvých bylinek (saturejka, estragon, rozmarýn, tymián ...)
mletý pepř
hrubozrnná sůl

Postup:

1. Vykuchané, pod studenou vodou opláchnuté ryby osušíme, zevnitř i z venku nasolíme a okořeníme pepřem
2. Ryby, každou zvlášť, položíme na přiměřeně velký alobal spolu s očištěnou a na větší proužky nakrájenou zeleninou
3. Přidáme na čtvrtky nakrájené, omyté brambory i se slupkou
4. V malém hrnci zpěníme máslo, do kterého rychle vmícháme směs nasekaných bylinek, máslem pak jednotlivé porce přelijeme
5. Nakonec ryby zakápneme citrónem, každý alobal důkladně zabalíme 6. Balíčky grilujeme, na mřížce z každé strany, přibližně 8-10 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy