REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Utopená kobliha

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý recept na sladké pokušení.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
1 kskoblihy plněné čokoládou
200 mlvanilkového pudinku nebo hotového šodó
1 lžičkacalvadosu nebo jiné pálenky
1 lžičkacukru
2 hrstičerstvých malin

Postup:

1. V hrnci uvaříme pudink dle návodu na obalu, šodó ohřejeme
2. Polovinu malin smícháme s cukrem a pálenkou a na mírném ohni je prohřejeme, aby pustily šťávu
3. Do větší sklenice na nožce nalijeme nahřáté maliny a lžičkou jimi polijeme vnitřní stěny
4. Pomalu přidáme polovinu pudinku nebo šodó, položíme na něj koblihu a nakonec dezert dozdobíme neohřátými malinami a zbývajícím pudinkem či šodó.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy