REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Úhoř po baskicku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nejprve na grilu, potom orestovaný a podušený úhoř s kořením.


Ingredience:
600 gúhoře
1 ksstroužek česneku
1 ksbobkový list
mletý pepř
ocet
voda
olej
sůl

Postup:

1. Úhoře nakrájeného na porce vložíme na okamžik pod gril, potom ho orestujeme na oleji s rozetřeným česnekem 2. Osolíme, opepříme, pokapeme octem a zalijeme malým množstvím teplé vody, přihodíme lístek bobkového listu
3. Podusíme doměkka.

Doporučení:

Příloha: Vařené brambory a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy