REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tvarohový krém s vejci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Slaný krém připravený z měkkého prolisovaného tvarohu, mléka, másla, petrželky a na měkko uvařených vajec.


Ingredience:
Rozpis na 5 porcí:
300 gměkkého tvarohu
80 gmásla
50 mlmléka
3-4 ksvajec uvařených na měkko
petrželka
sůl

Postup:

1. Prolisovaný tvaroh smícháme s mlékem, přidáme mírně povolené máslo a vše utřeme
2. Na měkko uvařená vejce rozmačkáme vidličkou, podle chuti osolíme a vmícháme do utřeného tvarohu
3. Krém rozdělíme do misek, posypeme jemně nakrájenou petrželkou.

Doporučení:

Příloha: chléb, pečivo, slané tyčinky, topinky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy