REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Lehká pomazánka z tvarohu, zakysané smetany, ředkviček, nasekané pažitky a libečku, která nejlépe chutná na žitném pečivu.


Ingredience:
500gtvarohu
120 gzakysané smetany
2 lžícenasekané pažitky
1 svazekředkviček
cherry rajčátka
libeček
pepř
kmín
sůl

Postup:

1. Tvaroh vložíme do mísy, omyté ředkvičky jemně nastrouháme, přidáme zakysanou smetanu
2. Ochutíme nasekanou pažitkou, kmínem, solí a pepřem
3. Vše důkladně promícháme a necháme hodinu v lednici vychladit
4. Pomazánku mažeme na žitný chléb, ozdobíme kouskem rajčete a nesekaným libečkem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy