REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tuňák pečený na roštu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucené plátky tuňáka potřené olejem a upečené na grilu.


Ingredience:
600 gtuňáka
2 lžičkycitronové šťávy
plátky citronu
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Očištěného tuňáka nakrájíme na plátky asi 1 cm silné, osolíme a opepříme
2. Připravené plátky naskládáme na grilovací rošt, potřeme olejem a po každé straně grilujeme 3 minuty
3. Hotové plátky tuňáka rozdělíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, ozdobíme plátky citronu a podáváme se smaženými hranolky a tatarskou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy