REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Treska v ředkvičkovém županu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Filé z tresky potřené ochuceným máslem, pokladné ředkvičkami, v troubě zapečené.


Ingredience:
750 gfilé z tresky.
3 lžícemásla
3 lžíceškrobu
4 ksředkviček
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Filé z tresky omyjeme, osušíme, rozdělíme na 4 porce a potřeme 2 lžícemi rozpuštěného másla ochuceného solí i pepřem
2. Ředkvičky očistíme, omyjeme, osušíme, nakrájíme na tenké plátky a zaprášíme škrobem
3. Na dno pekáčku potřeným zbylým máslem rozložíme porce ryb, na které naskládáme ředkvičky jako šupinky, vložíme do předehřáté trouby na 200 °C a cca 15 minut zapékáme.

Doporučení:

Podáváme s rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy