REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Treska po navarsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zapečená treska s pikantní zeleninovou směsí.


Ingredience:
600 gtresky
3 kscibule
3 ksrajčat
2 kspapriky
2 kschilli papriček
2 ksstroužky česneku
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky
2. Nadrobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené očištěné papriky a nasekané chilli papričky osmahneme na rozpáleném oleji
3. Potom přidáme rajčata, mletý pepř, utřený česnek, prohřejeme a uložíme na teplé místo
4. Tresku nakrájíme na porce, dáme do osolené vařící vody a přivedeme k varu
5. Pak ji vyndáme, urovnáme na plochou zapékací misku, přelijeme připravenou zeleninovou směsí smíchanou s trochou vývaru z tresky a zapečeme v hodně horké troubě (asi 10 minut)
6. Ihned podáváme.

Doporučení:

– Příloha: Vařená rýže.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy