REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tortilly s rybím masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mexické kukuřičné placky, plněné pikantní směsí z rybího masa, zeleniny a žampionů. Pro všechny, kdo si tortilly oblíbili.


Ingredience:
400 gfilé z tresky
150 gžampionů
1 ksčervené papriky
1 kschilli papričky
1 kscibule
2 ksrajčet
2 ksstroužky česneku
1 lžícenasekané petrželky
oregano
pepř
olej
sůl
hotové kukuřičné placky tortilla

Postup:

1. V pánvi na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibuli, plátky česneku a nasekanou chilli papričku
2. Přidáme předem oloupaná nakrájená rajčata, papriku na kostičky, žampiony na plátky
3. Okořeníme oreganem, pepřem, solí a dusíme do měkka
4. Když směs změkne, necháme vydusit přebytečnou tekutinu, přidáme nakrájené kostky rybího filé, nasekanou petrželku a 3 minuty ještě podusíme
5. Tortilly nahřejeme na pánvi, do středu placky navršíme směs, zavineme a teplé podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy