REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tortilla s kuřecím masem a pečenou paprikou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tortilla plněná pěkně kořeněnými kuřecími kousky, pečenou kapií a zakysanou smetanou smíchanou s rozetřeným stroužkem česneku.


Ingredience:
2 kstortilly
1 kspapriky
100 gkuřecích prsou
1 hrstpetrželové nati (plocholistá)
4 lžícesmetany na vaření
2 lžícelžíce zakysané smetany
1 lžíceolivového oleje
2 lžičkykoření tandoori masala
2 lžičkysolamylu
2 lžičkyrozetřeného česneku
sůl

Postup:

1. Omytou papriku vyčistíme od semínek, rozkrájíme na čtyři kousky a nasucho opečeme na grilovací pánvi
2. Maso nakrájíme na tenké proužky, obalíme v tandoori masala a pak v solamylu
3. Zprudka opečeme na olivovém oleji, nakonec vmícháme smetanu a když se zredukuje, přidáme nakrájenou petržel a odstavíme
4. Tortilly nasucho krátce ohřejeme na teflonové pánvi a naplníme masovou směsí
5. Navrch nakrájíme papriky a polijeme zakysanou smetanou smíchanou s rozetřeným stroužkem česneku
6. Zabalíme a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy