REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Těstoviny s vejci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá večeře ze zbytků těstovin, vajíček, másla, koření a zelené petrželky.


Ingredience:
300 gzbylých vařených těstovin
50 gmásla
6 ksvajec
zelená petrželka
sůl

Postup:

1. Zbylé nudle nebo jiné tvary těstovin prohřejeme na rozpuštěném másle na pánvičce
2. Horké zalijeme rozšlehanými vejci a umícháme
3. Pokrm osolíme a když vejce zhoustnou, přidáme nasekanou zelenou petrželku.

Doporučení:

Kdo má rád, lze si tento jednoduchý pokrm ještě dochutit mletou paprikou a pepřem, nebo nastavit například nadrobno nakrájenou šunkou či salámem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy