REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Těstoviny s tuňákem a olivami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Těstoviny pokaždé jinak.


Ingredience:
400 gtěstovin
400 grajčat (oloupaná)
200 gtuňáka ve vlastní šťávě
150 gtvrdého sýra
1 kscibule
olivy
provensálské koření
olivový olej
sůl

Postup:

1. Uvaříme těstoviny (penne, kolínka …) v dostatečném množství osolené vody
2. Rajčata oloupeme a nakrájíme na menší kousky
3. Tuňáka i se šťávou smícháme s rajčaty, přidáme nakrájené olivy a cibuli
4. Vše dobře promícháme a necháme prohřát na pánvi, dochutíme kořením, solí a olivovým olejem
5. Směs přidáme na uvařené a propláchnuté těstoviny
6. Posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.

Doporučení:

Těstoviny uvařte tzv. „na skus“.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy