REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Těstoviny s krevetami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucené vařené těstoviny kečupem a provensálským kořením, promíchané s krevetami a paprikou, posypané parmazánem.


Ingredience:
300 gtěstovin (mušle)
300 g brokolice
200 gkrevet
50 gparmazánu
2 lžícekečupu
1 ksčervené papriky
provensálské koření
olivový olej
voda
sůl

Postup:

1. Brokolici důkladně opláchneme, rozebereme na růžičky, krátce povaříme ve vroucí osolené vodě, scedíme a necháme okapat
2. Těstoviny uvaříme podle návodu na obale a uvařené promícháme s trochou olivového oleje
3. Mražené krevety necháme povolit, pak osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme povařenou brokolici, očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku a spolu vše orestujeme
4. Ochutíme kečupem, provensálským kořením, vmícháme uvařené těstoviny, podle potřeby dosolíme a pokrm posypeme nastrouhaným parmazánem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy