Ochucené vařené těstoviny kečupem a provensálským kořením, promíchané s krevetami a paprikou, posypané parmazánem.
Ingredience:
300 g | těstovin (mušle) |
300 g | brokolice |
200 g | krevet |
50 g | parmazánu |
2 lžíce | kečupu |
1 ks | červené papriky |
provensálské koření | |
olivový olej | |
voda | |
sůl |
Postup:
1. Brokolici důkladně opláchneme, rozebereme na růžičky, krátce povaříme ve vroucí osolené vodě, scedíme a necháme okapat
2. Těstoviny uvaříme podle návodu na obale a uvařené promícháme s trochou olivového oleje
3. Mražené krevety necháme povolit, pak osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme povařenou brokolici, očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku a spolu vše orestujeme
4. Ochutíme kečupem, provensálským kořením, vmícháme uvařené těstoviny, podle potřeby dosolíme a pokrm posypeme nastrouhaným parmazánem.