REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Telecí ragú

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Telecí plec pokrájená na kostičky, podušená se žampióny a anglickou slaninou.


Ingredience:
500 gtelecí plece
120 gžampiónů
1,5 dlbílého vína
3 dlvývaru
4 ksplátků slaniny
1 kscibule
máslo
aromatické bylinky (petrželka, majoránka)
sůl

Postup:

1. Nadrobno nakrájenou cibuli, usekané bylinky a plátky slaniny dáme na rozehřáté máslo
2. Krátce zahřejeme, až slanina zesklovatí, přidáme na malé kostky nakrájené maso, na půlky pokrájené žampióny, osolíme, podlijeme vínem a trochou vývaru a dusíme pod pokličkou doměkka
3. Při dušení podle potřeby podléváme maso vývarem.

Doporučení:

– Příloha: Vařené brambory a dušený hrášek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy