REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Telecí játra na víně

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Okořeněné plátky jater, polité olejem a bílým vínem, po odležení grilované na grilu.


Ingredience:
600 gtelecích jater
1 dlbílého vína
mletý pepř
mleté nové koření
olej
sůl

Postup:

1. Telecí játra rychle opláchneme, odblaníme a nakrájíme na silnější řízky
2. Potom okořeníme mletým novým kořením i pepřem, polijeme olejem, bílým vínem a necháme na chladném místě chvíli odležet
3. Po zahřátí grilu položíme maso na rozpálený grilovací rošt a po každé straně grilujeme 3 minuty
4. Hotová játra osolíme, na talíři polijeme odkapanou štávou a podáváme s dušenou rýží a kompotem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy