REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatrák z tvarůžků II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant na chutnou pomazánku vhodnou na topinky inspirovanou přípravou pravého tatarského bifteku.


Ingredience:
200 gdobře vyzrálých olomouckých tvarůžků
110 gmírně povoleného másla
1 lžičkaplnotučné hořčice
1 lžičkasladké mleté papriky
1 lžičkaostrého kečupu
1-2 ksstroužky česneku
2 kssyrové žloutky
1 ksvětší cibule
pepř

Postup:

1. Mírně povolené máslo utřeme s vidličkou rozmačkanými tvarůžky
2. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici, kečup, žloutky a utřený česnek, dobře promícháme
3. Pomazánku nakonec dochutíme mletou paprikou a pepřem, promícháme a podáváme nejlépe na topinkách potřených česnekem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy