REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarské kostky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hovězí maso nakrájené na kostky, podušené s cibulí, slaninou a bramborami doměkka.


Ingredience:
600 gbrambor
500 ghovězího masa (ořechu)
100 grajčatového protlaku
100 gslaniny
2 ksvětších cibulí
mletý pepř
vývar
olej
sůl

Postup:

1. Na drobno nakrájené cibule i na kostičky nakrájenou slaninu osmahneme na rozehřátém oleji
2. Přidáme očištěné, na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme a za občasného míchání a podlévání vývarem dusíme téměř doměkka
3. Pak přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, rajčatový protlak, podle potřeby podlijeme a dusíme, až vše změkne
4. Nakonec podle chuti osolíme a můžeme podávat napoříklad s pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy