REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarák z tuňáka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Maso z tuňáka připomíná barvou hovězí maso. Vyzkoušejte z něj tatarský biftek podle tohoto receptu, stane se vašim oblíbeným!


Ingredience:
300 gfiletů z tuňáka
1 kscibule
1 lžícekečupu
1 lžícenasekaných kaparů
1 lžičkasezamových semínek
1 lžičkadijonské hořčice
1 lžičkaorchestru
nasekaná pažitka
pepř
sůl

Postup:
  1. Maso z tuňáka umeleme najemno, nebo naškrábeme nožem
  2. K masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nasekané kapary
  3. Přidáme dijonskou hořčici, kečup, worchestr, vše důkladně promícháme, dochutíme solí, pepřem
  4. Tvořítkem vytvarujeme placičky, posypeme nasekanou petrželkou a sezamem
  5. Podáváme s opečenou počesnekovanou bagetkou potřenou bylinkovým máslem.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy