REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sýrová omeleta s hráškem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vaječná omeleta ochucená strouhaným sýrem, posypaná sterilovaným hráškem, po ztuhnutí vajíček servírovaná přeložená na půl, posypaná nasekanou petrželkou.


Ingredience:
1 porce:
2 ksvejce
3 lžícestrouhaného eidamu
3 lžícesterilovaného hrášku
2 lžíceoleje
1 lžícemléka
petrželka
sůl

Postup:

1. Vejce rozmícháme s mlékem, lžící sýra a osolíme, dáme na pánvičku s rozehřátým olejem a zvolna smažíme
2. Až se začnou vejce srážet, přidáme hrášek a necháme ztuhnout
3. Hotovou omeletu přeložíme v půli, posypeme sýrem, petrželkou a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy