REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Švýcarská pizza

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozválené listové těsto pokladené kolečky párků, vařených vajec a rajčat, posypané mozzarellou, zapečené v troubě dozlatova.


Ingredience:
500 glistového těsta
200 gpárků
150 gsýra Mozzarella
5 ksrajčat
4 ksvařená vejce
1 ksvelké cibule
1 ksolejovek
sladká mletá paprika
rajčatový protlak nebo kečup
worcesterská omáčka

Postup:

1. Těsto rozválíme a přeneseme na vodou postříkaný plech
2. Potřeme ho rajčatovým protlakem nebo kečupem a pokapeme worcesterskou omáčkou
3. Těsto poklademe plátky párků, plátky vajec, kousky rajčat a olejovkami
4. Povrch okořeníme a ozdobíme kroužky cibule
5. Pečeme v troubě vyhřáté na 220 °C, před dopečením posypeme na struhadle protlačeným nebo na tenké plátky rozkrájeným sýrem, zapečený sýr má být roztavený a mírně narůžovělý.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy