REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šurimajzl z Opavska

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zvlášť povařené fazole smíchané s uvařenými krupkami, promíchané se škvarky a podávané s kysaným zelím, s hlávkovým salátem nebo jiným zeleninovým salátem.


Ingredience:
300 gfazolí
250 gkrup
1 ksvelké cibule
1 talířekškvarků
kousek másla
voda
sůl

Postup:

1. Omyté fazole necháme nabobtnat a vaříme
2. Uvařené promícháme se zvlášť uvařenými a propláchnutými krupkami
3. Pokrm osolíme a přidáme nakrájenou, na másle osmaženou cibuli a ohřáté škvarky
4. Podáváme s kysaným zelím, s hlávkovým salátem nebo jiným zeleninovým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy