REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sumčí škvarky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Osolené a pepřem okořeněné kostky ze sumce obalené v mouce a opečené na rozpáleném sádle dozlatova.


Ingredience:
800 gmasa ze sumce
100 gsádla
hladeká mouka
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 1, 5 cm
2. Osolíme, okořeníme pepřem, pak maso obalíme v mouce
3. Za stálého míchání, na rozpáleném sádle, maso opečeme.

Poznámka:

Více o sumci velkém najdete v našem atlasu sladkovodních ryb: Sumec velký.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy