REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studený předkrm z jablek, nakládané červené řepy a sýra Feta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kolečka jablek vyskládaná na sebe proložená kolečky nakládané sterilované řepy a sýrem Feta.


Ingredience:
1 balenísýra Feta
1 sklenicezavařené červené řepy
2-3 ksjablka
klíčky Mungo na ozdobu (můžeme použít i jiné klíčky)

Postup:

1. Omytá jablka nakrájíme na plátky, opatrně vykrájíme části jadřince, aby zůstala jablíčka v celku
2. Na sebe klademe vždy plátek jablka, kolečko řepy a plátek sýra Feta, uděláme 3-4 vrstvy
3. “Pyramidky” z jablek, sýra a řepy nakonec ozdobíme klíčky Mungo a můžeme servírovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy