REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Staročeské kotlety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové maso s jablky a česnekm.


Ingredience:
4 ksvepřových kotlet
10 ksstroužků česneku
5 kskyselejších jablek
pepř
sůl

Postup:

1. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče
2. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na osminky, spolu s česnekem je poklademe na maso, podlijeme vodou a pečeme
3. Když jsou kotlety měkké, jablka a česnek rozmačkáme vidličkou, tím zahustíme šťávu a můžeme servírovat.

Doporučení:

– Podáváme s vařenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy