REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Spätzle s nivou a sušenými rajčaty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Teplý předkrm nebo i hlavní chod připravený na pánvi z kostiček slaniny, nejlépe domácích spätzlí, nivy, sušených rajčat, smetany a bylinek.


Ingredience:
400 gdomácích spätzlí
100 gsýra Niva
60 gslaniny
50 gsušených rajčat
smetana na vaření
petrželka nebo bazalka
sůl

Postup:

1. Nejprve vyškvaříme na suché pánvi slaninu nakrájenou na kostičky
2. Přidáme nejlépe domácí spätzle (dají se i koupit), posekaná rajčata, nastrouhanou nivu
3. Vše podlijeme malinko smetanou a promícháme, případně dochutíme solí
4. Nakonec vmícháme posekanou petrželku nebo bazalku, podle chuti.

Poznámka:

Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy