REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažené vepřové žebírko

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dozlatova usmažený řízek z vepřové krkovice s kostí.


Ingredience:
700 gvepřové krkovice s kostí
150 gstrouhanky
150 gtuku
80 ghladké mouky
3 ksvajec
0,1 lmléka
sůl

Postup:

1. Z pečeně odsekneme obratlové a krční kosti, maso opláchneme a nasekáme jednotlivé porce
2. Naklepeme je a na okrajích mírně nařízneme, osolíme
3. Připravené plátky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích osolených špetkou soli a rozšlehaných s mlékem, a naposled v prosáté strouhance
4. Usmažíme je zvolna v horkém tuku po obou stranách dozlatova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy