REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažené vepřové plátky s pepřem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové plátky z ramínka obalené ve vejcích a solamylu, osmažené v oleji dozlatova, pak posypané směsí pepře a soli.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksplátky vepřového masa z ramínka
1 ksvejce
4 lžíceoleje
mletý pepř
sůl
solamyl

Postup:

1. Plátky vepřového masa dobře naklepeme, obalíme v rozšlehaném vejci, potom v solamylu
2. V rozehřátém oleji je zprudka osmažíme po obou stranách
3. Osmažené plátky masa posypeme směsí soli a pepře v poměru 1:
1.

Doporučení:

Vhodnou přílohou je tmavý chléb a francouzský salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy