REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažené tofu plněné sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kousky uzeného tofu plněné čedarem a obalené v mouce, vajíčkách a drcených kukuřičných lupíncích, smažené do zlatova.


Ingredience:
200 guzeného tofu
kukuřičné lupíncky (corn flakes)
silnější plátky čedaru
hladká mouka
vajíčka
A ještě:
olej na smažení

Postup:

1. Uzené tofu nakrájíme na ousky asi 4×4 cm, vysoké zhruba 1 cm
2. Mezi dva kousky vždy vložíme plátek sýra a přitiskneme
3. Kukuřičné lupínky rozemeleme nebo rozdrtíme
4. Kostky tofu obalíme v mouce, rozšlehaných osolených vajíčkách a lupíncích
5. Ve vyšší vrstvě oleje osmažíme do zlatova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy