Vepřové plátky plněné šunkou, sýrem a vlašským salátem, obalené ve směsi z vejce, hořčice, pepře, citronové šťávy, pak ve strouhance a usmažené dozlatova.
Ingredience:
100 g | vlašského salátu |
4 ks | vepřových plátků |
4 ks | plátků sýra |
4 ks | plátků šunky |
sůl | |
Na obalení: | |
citronová šťáva | |
plnotučná hořčice | |
mletý pepř | |
vejce | |
strouhanka | |
špetka soli | |
olej na smažení |
Postup:
1. Plátky masa očistíme, nakrojíme do podoby kapes, každý lehce naklepeme a osolíme
2. Dovnitř nejdřív vložíme plátek sýra, pak šunky a nakonec hrudku vlašského salátu, uzavřeme špejlí nebo párátkem
3. Obalíme v rozšlehaném vejci s trochou hořčice, špetkou soli, pepřem a citronovou šťávou, pak ve strouhance
4. Hned osmažíme zvolna na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.