REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažené hovězí řízky se sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vychladlé plátky předem uvařeného hovězího masa obalené ve vejcích a sýru, usmažené na sádle dozlatova.


Ingredience:
400 gpředem uvařeného hovězího masa
100 gtvrdého sýra
1 ksvejce
sádlo na smažení
sůl

Postup:

1. Vychladlé, předem uvařené hovězí maso na krájíme na čtyři řízky
2. Namáčíme je v rozšlehaném vejci ochuceném špetkou soli a obalujeme v nastrouhaném sýru
3. Připravené řízky smažíme po obou stranách v rozpáleném tuku.

Doporučení:

Takto upravené hovězí maso podáváme například s uvařenými novými brambory a salátem z kedluben.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy