REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sladké kuře s mangem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené kousky masa podušené s mangovým čatní, paprikou a dalšími ingrediencemi.


Ingredience:
500 gkuřecích stehenních řízků
100 gčerstvého špenátu
80 gpražených kešu oříšků
80 gmangového čatní
1 ksmalé červené papriky
1 kscibule
2 lžičkykari koření
2 lžíceoleje
1 lžícesušeného koriandru
1 lžícemáty
250 mldrůbežího vývaru
sůl

Postup:

1. Špenát zbavíme stonků, opláchneme a necháme okapat
2. Očištěné kuřecí řízky opláchneme, osušíme, nakrájíme na kousky, ve větší pánvi na rozehřátém oleji opečeme, mírně osolíme a odložíme stranou
2. Do pánve dáme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli, orestujeme ji cca 3 minuty, přidáme kari koření, kuřecí vývar, manganové čatní, koriandr, mátu, očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a kousky kuřete
3. Vše společně dusíme dalších 5 minut a nakonec do pánve vmícháme špenát a pražené kešu oříšky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy