REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Skopové hašé

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Umleté skopové maso, podušené na cibulovém základě, zalité vývarem.


Ingredience:
600 gpečeného nebo vařeného skopového masa
1 kscibule
1 ksvejce
1 lžícemásla
vývar z kostí
petrželka
zázvor
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Maso jemně umeleme na masovém strojku
2. Na másle zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme k ní mleté maso, koření
3. Podlijeme horkým vývarem a necháme podusit
4. Hotové hašé necháme trochu vychladnout a vmícháme vejce.

Doporučení:

Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory a syrové kysané zelí.

Poznámka:

Takto upravené maso skvěle chutná jako pomazánka na chleba.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy