REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Skopová ruláda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zavinutý plátek skopové plece plněný vejcem a salámem.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
500 gskopové plece bez kostí
100 gsalámu
30 gmásla
1 lžíceoleje
1 ksvejce uvařeného natvrdo
mletý pepř
petrželka
sůl

Postup:

1. Skopovou plec rozřízneme na plát, naklepeme, naplníme směsí nadrobno nakrájeného salámu a vejce, nasekané petrželky, pepře a solí
2. Stočíme v ruládu a ovážeme bílou nití
3. Potom ruládu osolíme, vložíme na rozehřáté máslo a olej, podlijeme trochou vody a upečeme doměkka
4. Při pečení maso poléváme šťávou a podle potřeby podléváme horkou vodou a výpekem.

Doporučení:

– Příloha: Vařené brambory a dušená zelenina (např. špenát).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy