REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Škarková pomazánka IV.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomleté škvarky s česnekem promíchané s vepřovým sádlem, hořčicí, vegetou, pepřem a kapií.


Ingredience:
250 gškvarků
50 gvepřového sádla
1 ksstroužku česneku
1 kskapie
1 lžičkavegety
1 lžícehořčice
mletý pepř

Postup:

1. Škvarky a oloupaný stroužek česneku pomeleme v mlýnku na maso
2. Přidáme vepřové sádlo a očištěnou, na malé kostičky nakrájenou kapii
3. Dochutíme hořčicí, vegetou, mletým pepřem a dobře vše promícháme
4. Podáváme s tmavým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy