REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Silvestrovská česnečka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka s chutí a vůní po česneku, servírovaná s chlebovými krutony a sýrem.


Ingredience:
1,5 lvody
1 kskostky bujónu
2 kskrajíců chleba
6 ksstroužků česneku
2 lžíceškvařeného sádla
1 lžičkadrceného kmínu
1 lžičkavegety
polévkové koření
zelená petrželka
sůl

Postup:

1. Vodu s bujónem a kmínem povaříme asi 5 minut
2. Přidáme lžíci sádla, dochutíme solí, vegetou, polévkovým kořením, necháme přejít varem
3. Vložíme prolisovaný česnek a nasekanou petrželku
4. Při podávání polévku doplníme kostičkami osmaženého chleba.

Doporučení:

Polévku můžeme také dochutit nastrouhaným sýrem nebo obohatit o ztracené vejce.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy