REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z tuňáka Rio Mare, fenyklu a avokáda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept na zeleninový salát servírovaný spolu s kousky tuňáka ve vlastní šťávě.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
2 plechovkytuňáka Rio Mare Kousky ve vlastní šťávě
1 hlízafenyklu
100 gpolníčku
3 lžíceextra panenského olivového oleje
1 lžícecitronové šťávy
2 ksmrkve
1 ksavokáda
pepř
sůl

Postup:

1. Z oškrábané mrkve nakrájíme na jemno kolečka
2. Odkrojíme horní i spodní část hlízy fenyklu, poté pomocí ostrého nože nakrájíme fenykl na tenké plátky
3. Připravenou zeleninu vložíme do mísy a ochutíme ji olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem
4. K ochucené zelenině nakonec přidáme tuňáka Rio Mare a polníček, servírujeme jen tak, nebo třeba s opečenou bagetkou či toustovým chlebem.

Poznámka:

Článek k receptu najdete zde: Novinka na trhu – Dejte si do salátu tuňáka Rio Mare po kouskách.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy