REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z polníčku s hořčicovou omáčkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z polníčku, cibule a orestované karotky, přelitý omáčkou z dijónské hořčice.


Ingredience:
200 gsalátu polníčku
2 ksvelké karotky
1 ksčervené cibule
1 lžičkamásla
Na hořčicovou omáčku:
4 lžičkybalsamikového octa
4 lžíceolivového oleje
2 lžícedijonské hořčice

Postup:

1. Salát omyjeme, natrháme a rozdělíme na talíře
2. Karotku nakrájíme škrabkou na plátky, krátce orestujeme na másle a dáme na salát, přidáme plátky červené cibule
3. Salát přelijeme studenou omáčkou připravenou z rozšlehaného olivového oleje, balsamica a dijonské hořčice.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy