REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z matjesových řezů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Brambory promíchané s kousky matjesů, nakládanými fazolkami a cibulí, dochucené kysanou smetanou a kořením.


Ingredience:
300 gvařených brambor
200 gnaložených zelených fazolek
200 gmatjesů
2 dclzakysané smetany
1 ksvětší cibule
pepř
sůl

Postup:

1. Uvařené brambory nakrájíme na kostičky, matjesy na proužky
2. Fazolky slijeme z nálevu a nakrájíme na 3 cm kousky, cibuli na kroužky, vše promícháme
3. Salát osolíme, opepříme, přelijeme kysanou smetanou a podáváme s pečivem.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy