REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z keříčkových rajčátek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Půlky keříčkových rajčátek, promíchané s jarní cibulkou, přelité sladkokyselým nálevem.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
300 gčervených nebo žlutých keříčkových (koktejlových) rajčátek
4 lžíceoleje
2 lžícebylinkového octa
4 ksjarní cibulky
pepř
cukr
sůl

Postup:

1. Pod tekoucí studenou vodou propláchnutá a dobře okapaná rajčátka nakrájíme na půlky
2. Cibuli nakrájíme na kolečka
3. Rajčátka smíchaná s cibulkou přelijeme nálevem připraveným z octa, oleje, cukru, pepře a soli
4. Salát promícháme a necháme chvíli vychladit v lednici.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy