REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z kapusty a jablek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Svačinový salát vhodný také při redukční dietě. Hodnota dvou porcí je zhruba 569 kJ.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
100 gjablek
100 gkapusty
1 lžičkaoleje
citrónová šťáva
sůl

Postup:

1. Křehký střed kapusty nakrájíme na tenké proužky
2. Omyté jablko zbavené jadřince nakrájíme také na tenké proužky
3. Vše promícháme
4. Citrónovou šťávu rozředíme dle chuti vodou, nepatrně osolíme, případně můžeme i osladit (lžička cukru má cca 80 kJ)
5. Nálev nalijeme na promíchaný salát, přikápneme několik kapek oleje a zamícháme
6. před konzumací dáme salát vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy