REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z brambor, řapíkatého celeru, rajčat, lososa a jogurtu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené brambory a řapíkatý celer promíchané s opečenými lupínky lososa, rajčaty a jogurtem.


Ingredience:
300 gbrambor
1 ksřapíkatého celeru
20 glososa
4 ksrajčat
1 kelímekbílého jogurtu
citronová šťáva
pepř
voda
olej
sůl

Postup:

1. Stonky řapíkatého celeru nakrájíme na 5 cm velké špalíčky a uvaříme je doměkka
2. Brambory též uvaříme do měkka a vychladlé oloupeme a nakrájíme na kolečka
3. Lososa osolíme pokapeme citronovou šťávou a opečeme na oleji, opečené kousky rozdělíme na lupínky
4. Lososa promícháme s celerem, brambory, pokrájenými rajčaty, vše osolíme, opepříme, zalijeme bílým jogurtem a necháme vychladit.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy