REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát s tuňákem a zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z konzervovaného tuňáka, natvrdo vařených vajec, černých oliv, papriky, okurky a rajčat s hořčičnou zálivkou.


Ingredience:
180 g konzerva tuňáka v oleji
2 ksvejce vařeného natvrdo
2 kspapriky
2 ksrajčat
1/2 kscibule nakrájená na tenké plátky
1/2 kssalátové okurky
1 lžička ostré hořčice
olej z konzervy
ledový salát
černé olivy
bílý pepř
limetka
sůl

Postup:

1. Z konzervy slijeme ze kterého jsme slileje olej, přidáme podle chuti šťávu z limetky opepříme, osolíme (raději méně, tuňák je slaný dost), a přidáme hořčici
2. V míse smícháme na hrubší kusy pokrájenou zeleninou a čtvrtky vejce, olivy a odkapané maso z tuňáka
3. Vše šetrně promícháme i se zálivkou a vychladíme
4. Před ozdobíme.

Doporučení:

Zeleninu můžeme také úhledně naskládat na talířky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy