REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát s balkánským sýrem a ředkvičkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bramborový salát servírovaný studený, vhodný například jako příloha k různým smaženým nebo grilovaným pokrmům.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
600 guvařených salátových brambor
100 gbalkánského sýra
4 lžícetatarské omáčky Hellmann´s
6 ksředkviček
1 ksmalé cibulky (šalotka)
čerstvě drcený pepř
snítka pažitky
voda
sůl

Postup:

1. Omyté brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme v mírně osolené vodě doměkka
2. Do mísy dáme uvařené, okapané, prochladlé brambory, smícháme je s cibulkou a ředkvičkami nakrájenými na tenké plátky
3. Přidáme tatarku, sůl, pepř a dobře promícháme
4. Nakonec lehce vmícháme kostičky balkánského sýra
5. Necháme aspoň 1 hodinu odležet, před servírováním posypeme nasekanou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy