REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát Caesar light s kuřecím masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z ochuceného římského salátu, opečeného kuřecího masa a krutonů, posypaný parmazánem.


Ingredience:
200 gkuřecího masa
2 lžíceparmazánu
1/4 hrnkuolivového oleje
3 ksstroužků česneku
2 kskrajíčků toastového chleba
2 ksřímských salátů
šťáva z 1/2 citronu
worcester
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Očištěné maso nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme, opečeme na rozehřátém oleji a dáme stranou
2. Do pánve přilijeme lžíci oleje, oloupané na plátky nakrájené stroužky česneku a necháme je v oleji prohřát, pak vyjmeme
3. Potom do pánve přidáme na kostky nakrájený toastový chleba, osolíme a když je osmažený dozlatova, dáme ho stranou
4. Do velké mísy dáme opláchnutý, okapaný, natrhaný salát, zastříkneme olivovým olejem, worcester, citronovou šťávu, osolíme, opepříme a salát v míse několikrát prohodíme
5. Na talíře rozložíme římský salát, přidáme kuřecí maso, krutony a posypeme hoblinkami parmazánu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy