REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlá hovězí polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka připravená v tlakovém hrnci z libového hovězího masa, cibule, vody, mražené zeleniny a koření, servírovaná posypaná nasekanou pažitkou.


Ingredience:
200 glibového hovězího masa
150 gzmražené mrkve s hráškem
1 kscibule
1 lvody
2 kuličkycelého pepře
1 kuličkanového koření
pažitka
vegeta
sůl

Postup:

1. Hovězí maso si omyjeme, nakrájíme na malé kostičky, vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou, přidáme oloupanou cibuli vcelku, celý pepř, nové koření a sůl, pak hrnec uzavřeme pokličkou a vaříme asi 20 minut
2. Poté hrnec sundáme z ploténky, necháme několik minut stát, pak upustíme ventilem případnou páru a otevřeme
3. Do vývaru přidáme zmraženou zeleninovou směs a povaříme 5-7 minut, nakonec polévku dochutíme vegetou
4. Polévku servírujeme posypanou nasekanou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy