REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí pomazánka z tuňáka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka připravená z konzervy tuňáka, másla, zakysané smetany nebo majonézy, cibule a koření.


Ingredience:
1 konzervatuňáka ve vlastní šťávy
2 lžícezakysané smetany nebo majonézy
1 lžícekořenící směsi na ryby
1/2 kscibule
50 gmásla

Postup:

1. Tuňáka vidličkou rozmačkáme a utřeme s máslem
2. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli a zakysanou smetanu či majonézu, důkladně promícháme
3. Pomazánku dochutíme kořenící směsí a opět důkladně promícháme
4. Necháme 1 hodinu odležet přikryté v misce.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy