REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí krokety s jarní cibulkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krokety z pečené nebo vařené ryby s jarní cibulkou, kmínem a pepřem. Obalené v solamylu a smažené na oleji.


Ingredience:
400 gvařené nebo pečené ryby
2-3 hrstinatě z jarní cibulky
4 lžícestrouhanky
2 lžičkyobyčejné hořčice
2 ksvejce
drcený kmín
solamyl
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Vykostěné maso bez kůže rozmačkáme vidličkou
2. Přidáme nasekanou cibulovou nať, 2 ks vejce a asi 4 lžíce strouhanky, podle potřeby můžeme naředit mlékem
3. Ochutíme solí, kmínem, pepřem, přidáme hořčici a promícháme
4. Navhčenou rukou tvoříme podlouhlé kroketky
5. Obalíme v solamylu a pečeme do zlatova ve vyšší vrstvě oleje.

Poznámka:

Autor textu i fotografie: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy