REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rustikální bageta s Chorizem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tato svačinka svojí kombinací nadchne milovníky španělské kuchyně. Další inspirace hlavního pekaře fy: La Lorraine pana Michala Suchánka na chutnou bagetu plněnou španělským salámem, grilovanými cuketami, vejci …


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
1 ksstředně velké rustikální bagety La Lorraine s pohankou
80 gvařeného vejce
30 gChoriza (španělský salám)
20 ggrilované cukety
20 grukoly
10 gpomazánkového másla
10 gmajonézy

Postup:

1. Čerstvou bagetu podélně prokrojíme a jemně potřeme pomazánkovým máslem, na které rozmístíme rukolu
2. Střídavě pak prokládáme plátky vlažné grilované cukety, přeloženými kolečky Choriza a vychladlým vařeným vejcem
3. Oblohu završíme několika kapkami majonézy, bagetu zaklopíme a můžeme podávat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy